dijous, 24 d’abril del 2014

DIMENGE DE JOCS





Dia 6 d’abril. Diumenge de Jocs, la nostra gimcana!

A l’Escola Josep Carner s’organitzen activitats molt divertides i interessants, totes elles dirigides als protagonistes del centre que són els nens i les nenes d’aquesta escola, des de P3 a 6è. Cada any es celebra una festa de la qual l’AMPA es sent especialment satisfeta. Es tracta de Diumenge de Jocs, una gimcana no competitiva on les famílies participants es diverteixen durant unes hores superant proves de tot tipus, esportives, d’habilitat, còmiques,... que són dissenyades a partir d’un tema principal.
En aquesta edició hem escollit el lema Fem Escola Groga per posar en valor els principis de l’Escola Pública i encoratjar-nos per continuar tots junts en la seva defensa. Coincidim plenament en un dels principals objectius de la iniciativa d’Escoles Grogues proposada des de la plataforma educativa de Badalona es Mou, que és el de treballar per crear un espai de participació amb les famílies, els docents i l’alumnat, i així farem nostra l’escola, tal i com es va decidir al Consell Escolar del nostre centre.
És per això que, a Diumenge de Jocs, hi participen els alumnes amb les seves famílies, i hi col·laboren antics alumnes i pares d’alumnes, monitors d’activitats extra-escolars, professorat i direcció del centre. Tot en un ambient festiu alhora que reivindicatiu, que reforça la participació i crea nous llaços de relació entre tota la comunitat educativa.
Un cop superades les proves, els alumnes participants i tots els col·laboradors reben una medalla, patrocinades pel Mercat de La Salut. Les famílies entren en el sorteig de xecs regal oferts pel Centre Comercial del Passeig de La Salut.
L’AMPA de l’escola ofereix l’últim premi, en que l’alumne i la seva família pot escollir entre tres opcions: llibres socialitzats i material per al curs vinent; una activitat extraescolar i, si l’alumne és de sisè, les colònies de final de curs.
Desitgem que us hagi semblat una activitat molt divertida i vulgueu repetir el curs vinent. 
Els guanyadors dels premis van ser:


XEC 10e: FAMILIA  MARTIN RUZ
XEC 10e: FAMILIA SANCHEZ SUAREZ
XEC 10e: FAMILIA  ZAPATA GUERRA
XEC 10e: FAMILIA  DIONIS SANCHEZ
XEC 10e: FAMILIA MEDINA RUIZ
SOMBRILA S.O.S.: FAMILIA JIMENEZ CUELLAR
LOTE LIBROS: FAMILIA MATAMOROS FUENTES.
Agraïm la col·laboració i la participació de totes les persones i families que van fer possible la realtzació del Diumenge de jocs.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada