dimecres, 23 d’octubre del 2013

SORTIDA CONREU SERENY A SANT JERONI DE LA MURTRA (FOTOS)



Aquest diumenge 20 d’Octubre  hem fet una visita a l'associació Conreu Sereny.

Hem matinat però ha valgut la pena, la pujada a peu des de Montigalà fins al monestir de Sant Jeroni  de la Murtra ens ha servit per xerrar i endinsar-nos en la Serra de Marina.

A l'arribada ens han rebut Maria i Ricard, hem fet una breu presentació de qui érem i ens hem endinsat al bosc per obrir els cinc sentits, vista, oïda, olfacte, tacte i gust.

Després de desenvolupar els sentits, ens posem en marxa a la visita de l'hort ecològic, ens donen la benvinguda amb un esmorzar amb productes de l'hort, per carregar piles.

Ens separem en dos grups per començar les tasques que realitzen cada dia , preparem el menjar de les gallines i galls, que es van posar molt contentes de veure tot el que els van preparar els nens amb les seves mans.

I després vam fer una visita a Espartaco, el cavall que ajuda en les tasques de l'hort. Netegem casa seva i ens va donar les gràcies ell i la seva amiga.

Ens quedem sense temps i amb activitats sense poder fer, però vam acabar amb una visita pels hivernacles i amb l'explicació de com fer un hort agro-ecològic i com respectar l'entorn natural de la zona.

Finalment tornem als jardins del monestir on ens ofereixen una infusió a la cuina solar i un pa de pessic fet per una companya de Conreu. Canviem opinions, informació i ens preparem per al comiat final.

A continuació formant un cercle ens relaxem fent exercicis d'estiraments i massatge 
col·lectiu entre adults i nens per tornar caminant a la ciutat.

Ha estat una experiència enriquidora tant per a adults com per als nens.

Gràcies a tots els membres de l'associació de Conreu Sereny i especialment a Maria i Ricard pel vostre temps.

1 comentari:

  1. Gràcies a la persona que es va encarregar de preparar l'excursió a Conreu Sereny, ho vam passar molt bé, llastima que hi va haver absències.

    ResponElimina