dilluns, 12 de novembre del 2012

¿PER QUÉ HEM DE FER VAGA?



 
 Aquesta vaga no és una vaga general com qualsevol altra.

Aquesta és una Vaga General Laboral,

Social i de Consum a nivell europeu.



1.       L'ATUR no s'atura: 900.000 persones sense feina a Catalunya i 100.000 famílies sense cap ingrés.
2.       La POBRESA no para de créixer: 1 de cada 3 catalans està en risc de pobresa.
3.       Els SOUS són cada cop més baixos: tenir feina ja no és garantia de no ser pobre.
4.       La REFORMA LABORAL pràcticament ens esclavitza: o ens acomiaden, o ens fan treballar més hores per menys diners.
5.       L’ATUR JUVENIL és insostenible: El 53% de joves estan sense feina i més de 10.000 han emigrat a l’estranger.
6.       La INVESTIGACIÓ no rep diners: a les persones investigadores se les obliga a emigrar i perdem la generació millor preparada.
7.       Més retallades en EDUCACIÓ: 6.000 llocs de treball menys i 20.000 alumnes més, augment de taxes a la universitat i a l’FP, menys beques menjador i menys pressupost per a escoles bressol.
8.       La SANITAT és més cara i en pitjors condicions: l’euro per recepta a Catalunya, el re-copagament sanitari i l’augment del 45% de les llistes d’espera.
9.       Retallen les AJUDES SOCIALS: retallades ens les prestacions de l’atur i PIRMI, i es criminalitza a qui les necessita.
10.   El RESCAT ECONÒMIC no rescata persones: ens portarà més atur, retallada de pensions, retallada de prestacions d’atur, més pobresa, més interessos per pagar als especuladors.
11.   La PUJADA DE L’IVA, la pateixen els més pobres: s’apuja l’IVA dels preus dels serveis bàsics, mentre amnistien als defraudadors i els especuladors es fan rics amb la crisi.
12.   S’expropien vivendes i es mantenen les HIPOTEQUES: Milers de persones perden l’habitatge i els estalvis mentre es donen diners als bancs, que es queden amb els pisos i continuen cobrant les hipoteques.
13.   Ens priven de la CULTURA: amb l’IVA al 21% i sense subvencions, la cultura es converteix en un article de “luxe” o, simplement, desapareix.
14.   Augmenta la REPRESSIÓ: es criminalitza a qui protesta i es retallen llibertats democràtiques.

BADALONA: A les 13:30 en el C.C. Magic
BARCELONA: A les 18:00 en Pza. Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada